Stel in auto gewelddadig beroofd door groep jongeren

Normal bord met logo politie
Afbeelding: Politie

Aan de Nedereindseweg in Nieuwegein zijn een man en een vrouw in een auto beroofd. Ze werden belaagd door een groepje van enkele naar schatting 15- tot 20-jarigen. De politie roept mensen die iets hebben gezien op zich te melden.

Het is 22.45 uur, donderdagavond 17 december. Aan de Nedereindseweg, ter hoogte van de kruising met de Batauweg staat een auto geparkeerd langs de weg. In de auto zit een 19-jarige man met zijn 18-jarige vriendin. Er komt een groepje jongeren aanlopen. Ze vallen op omdat ze hun gezichten met sjaals afgedekt hebben.

Dan wordt er op het raam geklopt en wordt de deur opengetrokken. Het groepje van ongeveer zes man begint de man te slaan en eist geld. Met een tasje gaat de groep er vandoor. Mogelijk zijn één of meer verdachten na de beroving in een zwarte auto gestapt, waarschijnlijk een ouder model Renault Clio.

De politie heeft deze zaak in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Weet u wie er in dit groepje jongeren zitten? Heeft u iets gezien van de beroving? Meld het dan. Dat kan via 0800-6070 of 0800-7000 (anoniem). 

Adverteren op NieuwegeinActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op NieuwegeinActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nieuwegein
13:18

18° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief