Getuigen gezocht van zware mishandeling Krommeslootpad in Houten

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie is op zoek naar extra getuigen van een zware mishandeling in Houten. Dat gebeurde op vrijdag 16 oktober op het Krommeslootpad, bij de kruising met het Hofstadpad. Er is een verdachte aangehouden, maar meer informatie over wat er zich precies heeft afgespeeld is welkom.

Rond 14:30 uur vrijdagmiddag fietste een vrouw op het fietspad in de buurt van winkelcentrum Castellum. Plotseling verscheen er een man die haar aanviel met een slagwapen. Daarbij raakte de 45-jarige vrouw uit Houten ernstig gewond. Een traumahelikopter landde ter plaatse. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachte ging er in een auto vandoor. Door de hulp van oplettende omstanders kreeg de politie een kenteken, waardoor de 55-jarige man uit Bilthoven na een achtervolging kon worden aangehouden.

Tips? 

De politie heeft al een aantal getuigen gesproken. Ze zijn nu specifiek op zoek naar mensen die meer weten over wat er aan het incident vooraf ging en de verdachte hebben gezien. Ook doen ze nadrukkelijk een oproep aan getuigen, die hun verhaal al wél in de media hebben gedaan maar nog niet bij hun, zich bij de politie te melden. Tips kunnen doorgegeven worden via 0900 – 88 44. 

Adverteren op NieuwegeinActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op NieuwegeinActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nieuwegein
00:02

18° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief