Gewapende overval winkel Nieuwegein

Normal 1920px dutch police car vw transporter
Afbeelding: Wikimedia

Aan de Laagraven in Nieuwegein heeft een man maandagavond 23 november geprobeerd een overval te plegen in een winkel. Daarbij werd gedreigd met een wapen. De dader ging er met een handlanger vandoor op een scooter. De politie is op zoek naar getuigen die meer gezien hebben, of weten wie er achter de overval zitten.

Omschrijving

Rond 19:40 uur schreeuwde een van de verdachten in de winkel om  geld. Een 17-jarige cassière werd onder druk gezet om de kassa open te maken. Toen ze de la open kreeg, kwam er een beveiliger van de winkel aanrennen. De overvaller schrok toen en nam de benen. Buiten de zaak stond een andere verdachte op een scooter te wachten. De twee gingen er vervolgens zonder buit vandoor.

Weet u meer over de overval?
Neem contact op via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. Wilt u de tip anoniem doorgeven? Dat kan via 0800-7000 en meldmisdaadanoniem.nl.

 

 

Adverteren op NieuwegeinActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op NieuwegeinActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nieuwegein
23:42

18° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief