Politie zoekt getuigen van steekpartij op de Van Eysingalaan in Utrecht

Normal politie

Op donderdag 27 mei 2021 vond er rond 23.25 uur een steekpartij plaats op de Van Eysingalaan in Utrecht. Bij aankomst bevonden zich drie mannen op straat, waarvan er twee gewond waren. De man die niet gewond was, werd direct aangehouden. Een tweede verdachte werd ook aangehouden, maar eerst vanwege zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Op donderdagavond kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij plaatsvond tussen drie personen, waarbij ook een steekwapen betrokken zou zijn. Het betrof drie mannen van 53 jaar uit Harmelen, 55 jaar zonder vaste woon-of verblijfplaats en 57 jaar uit Utrecht.

Aanhoudingen

Bij aankomst op de Van Eysingalaan bleek dat de twee mannen van 55 en 57 jaar gewond waren. De 53-jarige man was niet gewond en werd direct aangehouden. De 55-jarige, gewonde man werd ook aangehouden, maar moest eerst naar het ziekenhuis gebracht om aan zijn verwoningen geholpen te worden. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht.

 

Dit artikel verscheen eerst op Domstad.nu

Adverteren op NieuwegeinActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op NieuwegeinActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nieuwegein
15:03

18° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief