Politie zoekt getuigen van straatroof en mishandeling vrouw

Normal politie

De politie zoekt getuigen van een straatroof waarbij een 49-jarige vrouw maandagnacht door vier jongens op de Griffioenlaan in Utrecht ernstig werd mishandeld. Het slachtoffer moest voor haar verwondingen in het ziekenhuis worden behandeld.

De vrouw liep maandag rond middernacht langs PI Nieuwegein gevestigd in het gebouw aan de Liesbosch 100 en zag op de Liesboschbrug vier jongens haar tegemoet komen lopen. Vanuit het niets werd zij in haar gezicht gestompt en zij raakte daarbij gewond. De jongens gingen er vervolgens met haar tas vandoor in de richting van de grote brug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Ze renden in de richting van de Taludweg in Nieuwegein. De jongens waren tussen de 16 en 18 jaar oud. De gewonde vrouw werd gelukkig opgemerkt door twee jongens, die haar hebben geholpen en de politie hebben gebeld. De vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Dit artikel verscheen eerst op Domstad.nu

Adverteren op NieuwegeinActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op NieuwegeinActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Nieuwegein
23:39

18° C

Zwaarbewolkt

2.09 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief